Dropshipping

Dropshipping met ons bedrijf is een eenvoudig en efficiënt proces, ontworpen om het voor jou als verkoper zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder vind je een stapsgewijze uitleg van hoe het werkt:

  1. Registratie: Om te beginnen, dien je je te registreren op onze groothandelswebsite. Tijdens dit proces zul je gevraagd worden om je bedrijfsinformatie en contactgegevens in te vullen. Zodra je registratie is voltooid en goedgekeurd, krijg je toegang tot onze productcatalogus en kun je beginnen met het verkopen van onze producten.
  2. Bestellingen plaatsen: Wanneer je een bestelling van een klant ontvangt, moet deze handmatig in ons systeem worden geplaatst. Het is belangrijk dat je bij het invoeren van de bestelling het adres van de afzender nauwkeurig opgeeft. Dit zorgt ervoor dat de bestelling correct naar jouw klant wordt verzonden zonder dat onze bedrijfsinformatie wordt vermeld.
  3. Betaling: Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Zodra de betaling is ontvangen, zullen wij overgaan tot het verwerken en verzenden van de bestelling naar het opgegeven afleveradres. Zorg ervoor dat je betalingen tijdig worden uitgevoerd om vertragingen in de levering te voorkomen.
  4. Productfeed: Indien je behoefte hebt aan een productfeed voor jouw online winkel of platform, kun je contact opnemen met onze supportafdeling. Stuur een e-mail naar onze support met het verzoek om de productfeed en eventuele specifieke vereisten die je hebt. Ons supportteam zal je voorzien van de nodige informatie en bestanden om de integratie soepel te laten verlopen.

Ons doel is om het dropshipping-proces zo transparant en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Mocht je tijdens het proces vragen of problemen ondervinden, dan staat ons supportteam klaar om je te assisteren. Door samen te werken, kunnen we een succesvolle en langdurige zakelijke relatie opbouwen.

Registreer je direct